Onze mensen

Onze projecten zijn de geheime schatkist van de Stad… Je komt op plekken die je nooit verwacht had of waarvan je het bestaan niet eens wist…

Je gaat zowel met gebouwen als met mensen aan de slag, in een interessante stad en in een boeiend bedrijf.

Van een vervallen ongebruikt gebouw naar een knappe ontbijt-, lunch-, en aperozaak. Fijn als je zo’n gebouw terug kan geven aan de inwoners van deze stad.

com
projectleiders op de werf
collega's onderhoud

Het Decaporgel opknappen was een zoektocht naar het evenwicht tussen elektrisch historisch erfgoed en de veiligheidsnormen die vandaag in musea en gebouwen gelden.

Ik vind de materie waarmee ik dagelijks mag omgaan heel interessant: van monumentale parels tot energiezuinige nieuwbouwprojecten. En plaatsbezoeken doe ik met de elektrische bedrijfsfiets.

collega's in overleg
Collega's op de werf
Collega's onderhoud

Bij AG Vespa wordt er helemaal niet vreemd opgekeken als je jouw gezinsleven voorop stelt. Geweldig, toch? Zo neem ik momenteel één dag per week ouderschapsverlof op. Daarnaast kan ik ook regelmatig van thuis uit werken. Fantastisch!

Als projectleider stadsprojecten zorg je ervoor dat het project er komt en dat de neuzen in dezelfde richting wijzen. Dat doe je nooit alleen, maar steeds omringd door een hele ploeg collega’s met verschillende expertises, andere overheidsdiensten en private spelers. Het zorgt voor heerlijk boeiende en gevarieerde dagen. Geen enkele dag is dezelfde!

Door mijn job kan ik achter de schermen de ontwikkeling van de stad mee volgen. Het financieel beheer van vastgoedcontracten geeft ons een inzicht in wat er leeft en beweegt. 

onthaal
Foto van alle medewerkers tijdens personeelsfeest in juni 2022
GS