Onze mensen

Heerlijk aan deze job is dat je nieuwe plaatsen ontdekt en aan de wieg staat van nieuwe woonprojecten én nieuwe woonvormen.

Je gaat zowel met gebouwen als met mensen aan de slag, in een interessante stad en in een boeiend bedrijf.

Van een vervallen ongebruikt gebouw naar een knappe ontbijt-, lunch-, en aperozaak. Fijn als je zo’n gebouw terug kan geven aan de inwoners van deze stad.

Enkele van onze collega's tijdens een teambuildingactiviteit © Bart Gosselin
projectleiders op de werf
collega's onderhoud

Het Decaporgel opknappen was een zoektocht naar het evenwicht tussen elektrisch historisch erfgoed en de veiligheidsnormen die vandaag in musea en gebouwen gelden.

Ik vind de materie waarmee ik dagelijks mag omgaan heel interessant: van monumentale parels tot energiezuinige nieuwbouwprojecten. En plaatsbezoeken doe ik met de elektrische bedrijfsfiets.

collega's in overleg
Collega's op de werf
Collega's onderhoud

Als onderhoudsstrateeg bekijk ik de vele uitdagingen waarvoor we staan met een open en brede blik. Verder denken en pragmatisch maatwerk leveren met het oog op de toekomst, daar ga ik elke dag keihard voor!

Door mijn job kan ik achter de schermen de ontwikkeling van de stad mee volgen. Het financieel beheer van vastgoedcontracten geeft ons een inzicht in wat er leeft en beweegt.