Nieuws

Toekomstbeeld park Gedempte Zuiderdokken

Vooruitgang aanleg park Gedempte Zuiderdokken

Vandaag keurde het college de omgevingsvergunning goed voor de tweede en derde fase van het park op de Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen. Hiermee zijn alle nodige stappen genomen voor de aanleg van het volledige park dat klaar is tegen de zomer van 2024.

Luchtfoto Antwerpse stationsomgeving

Gezocht: locatie voor nieuw regiokantoor politie centrum

In het kader van het masterplan huisvesting politie zoeken we een nieuwe locatie voor een nieuw regiokantoor centrum. Geïnteresseerden kunnen hun blijk van belangstelling indienen.

De gietijzeren zuilen aan de binnenzijde van het spoorgebouw in Park Spoor Noord

Bijzondere restauratietechniek in spoorgebouw Park Spoor Noord

Ken jij het spoorgebouw zijn opvallende zuilen? Een lange tijd hadden die een dubbele functie: ze ondersteunden het dak én ze zorgden voor de afwatering. Maar er ontstonden stilaan scheuren in de zuilen. Lees hier op welke manier ze hersteld werden. 

3 torekens

Teammanager coördinatie onderhoud

AG Vespa is op zoek naar een analytische teammanager coördinatie onderhoud met minstens 3 jaar ervaring die meewerkt aan een geïntegreerd vastgoedbeheer.

Solliciteren kan ten laatste op 27 juni 2021

Toekomstbeeld van het schetsontwerp voor fase 2 van Park Brialmont - oeverzone ter hoogte van de Berchembrug

Eerste ontwerp fase 2 Park Brialmont goedgekeurd

Het schetsontwerp voor fase 2 van Park Brialmont is goedgekeurd. Die fase omvat de aanleg van de resterende deelzones van Wolvenberg en het Brilschanspark. Er komen verblijfsplekken aan het water, nieuwe parkpaden, comfortabele verbindingen voor fietsers en een zone voor lokale evenementen.

Maquettes van bouwprojecten in het Belgisch paviljoen op de Biennale Architettura 2021.

Onze bouwprojecten op 'la Biennale di Venezia'

Verschillende maquettes van onze bouwprojecten staan tentoongesteld op de Biennale Architettura 2021 in Venetië.

Het doodlopende deel van de Terlindenhofstraat richting het Runcvoorthof

Start werken openbaar domein Runcvoorthof

Nu het einde van de renovatiewerken aan het Runcvoorthof stilaan in zicht komt, is het tijd om ook de omgeving errond aan te pakken. Maandag 31 mei start de heraanleg van het openbaar domein rond het Runcvoorthof.

Groen kwartier

Vacature expert vastgoedrekenen

AG Vespa is op zoek naar een expert vastgoedrekenen die schattingen uitwerkt met de nadruk op vastgoedrekenen. Je werkt mee aan het uitzetten van de vastgoedstrategie van de groep Antwerpen en voert haalbaarheidsstudies uit.

Solliciteren kan ten laatste op 18 juli 2021

Interieur districtshuis met houten loketten, stoffen banken en veel lichtinval door grote ramen in het vernieuwde gebouw Harmonie.

Opening districtshuis en stadsloket in Harmoniepark

Op vrijdag 28 mei openen het nieuwe Antwerpse districtshuis en stadsloket Antwerpen-Harmonie in het gerenoveerde gebouw in het Harmoniepark.