Werken bij AG Vespa

Samen onze stad maken! Daar gaan we als AG Vespa elke dag en vol passie voor. Als expert en publieke ondernemer werken we aan een leefbare en aantrekkelijke stad. Dit door samen met onze partners vastgoed-, onderhouds-, bouw- en stadsprojecten te realiseren. Daarbij streven we naar een evenwicht in kwaliteit, maatschappelijke relevantie en rendabiliteit.

Werken bij AG Vespa staat voor werken in een aangename en mensgerichte arbeidsomgeving. Naast een fijne collegiale sfeer is flexibiliteit een belangrijk kenmerk van onze werkcultuur. Zo voorzien we flexibele arbeidsregimes, glijdende werktijden, mogelijkheid tot thuiswerk en een aantrekkelijk verlofpakket. Hiermee faciliteren we onze medewerkers om hun werk en persoonlijk leven zo goed als mogelijk op elkaar te laten aansluiten. AG Vespa voert bovendien een open beleid waar medewerkers makkelijk toegang hebben tot informatie en waar interne communicatie en aanspreekbaarheid van coördinatoren en directeuren centraal staan.

Onze vijf waarden

Ben je benieuwd of je je helemaal thuis zou voelen bij ons? Dit zijn onze vijf bedrijfswaarden, kort en toegankelijk omschreven. In mensentaal dus.

Stiel in stijl

Op ons kan je rekenen. Met professionaliteit, vakmanschap en expertise zetten wij onze schouders eronder. Correct, betrokken en met oog voor detail, daar staan wij voor. Een opdracht pakken we aan van a-tot-z. We plannen, bouwen, beheren en realiseren met aandacht voor mens, maatschappij en milieu. Onze opdracht heeft maatschappelijke impact en daarom gaan we niet te kort door de bocht. We wegen kwaliteit, rendement en maatschappelijke relevantie doordacht af.

Met open blik

We zien elke uitdaging of vraag onbevangen en met een open blik tegemoet. We gaan tot de kern. We kijken naar mogelijkheden en potentieel. Als alles kan, kan men alles. We maken onze opdracht waar met passie en respect voor de andere.

Maatwerk

We maken onze stad samen met onze partners. Met een creatieve toets zijn we opmerkelijk verfrissend met respect voor bewezen oplossingen en de strategische kaders van onze organisatie. Elk vraagstuk zijn antwoord, met passie en pit. Wij durven. We onderzoeken en gaan met kritische blik voor de passende oplossing. We creëren samen en steken de handen uit de mouwen.

Bedrijvig

Vanuit ons ondernemerschap leggen we de puzzel met oog voor de toekomst. We doelen in onze vastgoedstrategie op een gezonde, rendabele vastgoedportefeuille.

Voor mekaar

We slaan de handen in elkaar. We smijten ons, we gaan ervoor. Samen voor de (h)echte verbinding. We zijn bruggenbouwers en zetten talenten, sterktes en expertises in. We herbergen een veelzijdige bende in één warm nest. We krijgen het voor mekaar en zorgen voor mekaar.

Een greep uit onze realisaties

Al 20 jaar maken we samen onze stad!