Digitaal infomoment Scheldekaaien - Sint-Andries en Zuid

Binnenkort wordt de bouwaanvraag ingediend voor de heraanleg van het openbaar domein op de Scheldekaaien in het deelgebied Sint-Andries en Zuid. Dat is het gebied aan de Schelde tussen het reeds heraangelegde deel en de Sint-Michielstraat.

Het openbaar domein in deze zone wordt vanaf 2022 heraangelegd. Het dijkpad zal verder doorgetrokken worden, er komen diverse zitplekken, 2 sportvelden, een skatezone en er wordt extra groen voorzien. Het Sint-Michielsbastion wordt zichtbaar ge√Įntegreerd in de kaaivlakte en ook de rijweg op de Sint-Michielskaai wordt heraangelegd met een breed voetpad, een nieuw fietspad en een parkeerstrook.

We lichten de plannen graag toe op een buurtmoment. Omwille van de huidige coronamaatregelen verloopt dit digitaal en dien je je op voorhand in te schrijven.

Inschrijven digitaal infomoment 4 maart 2021

Het digitale infomoment gaat door op donderdag 4 maart 2021 van 19 tot 20 uur.

Je kan je hier inschrijven tot donderdag 4 maart. Je ontvangt onmiddellijk een bevestiging van je inschrijving en op de dag van het infomoment ontvang je per e-mail de link voor het webinar.

 

 

 

Documenten

Gerelateerd

Een stukje Scheldekaaien voor de heraanleg
Project

Scheldekaaien

Publieke ruimte, Gebiedsontwikkeling

De Scheldekaaien zijn een strook van 6,7 kilometer van het Droogdokkeneiland in het noorden tot Blue Gate Antwerp in het zuiden. De volgende jaren veranderen ze grondig van uitzicht.

De wandeldijk na realisatie ©Frederik Beyens
Project

Sint-Andries en Zuid

Publieke ruimte, Publieke gebouwen, Gebiedsontwikkeling

Sint-Andries en Zuid is een van de zeven deelgebieden van de Scheldekaaien. Het stadsproject voorziet in de heraanleg van het openbaar domein tussen de Sint-Jansvliet en de Namenstraat.