fbpx AG VESPA | Parkvilla

Parkvilla

Parkvilla

Parkvilla

Parkvilla

Parkvilla

Over
info left

De parkvilla ligt midden in het park van Merksem. Het pand werd tot enkele jaren terug ingevuld als kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Het bovenliggend duplexappartement werd gebruikt als conciërgewoning. 

Waarom dit project?

AG VESPA optimaliseert steeds zijn eigen patrimonium. Door het te renoveren en restaureren kunnen we het zo rendabel mogelijk verhuren of verkopen.

Wat gebeurt er?

AG VESPA zal tijdens de renovatiewerken zowel de buitenschil als het duplexappartement op de bovenverdieping onder handen nemen. Daarnaast zal ook de gelijkvloers volledig worden ontmanteld. De benedenverdieping zal casco worden opgeleverd zodat deze naar smaak van de huurder kan worden opgebouwd en ingericht. Het duplexappartement op de bovenverdieping wordt instapklaar aangeleverd.

Na een uitgebreide marktbevraging werd besloten de parkvilla na de werken in te vullen als theehuis met duplexappartement. De renovatiewerken zullen in najaar 2019 van start gaan.

info right
info-right-fields
Rol AG VESPA
Architect

KOMAAN! Architecten

Adres
Speelpleinstraat 53-55
2170 Merksem
Status
In realisatie

Gerelateerd

Kinderdagverblijf interieur
Project

Kinderdagverblijf Parkvilla en groenstelplaats

Publieke gebouwen

In het park van Merksem realiseerden we een nieuw kinderdagverblijf en een stelplaats voor de groendienst.

 

Het Gebaar na de schilder- en dakwerken © AG VESPA
Project

Het Gebaar

Commercieel vastgoed

In de Leopoldstraat sloten we een handelshuurovereenkomst af voor de uitbating van het restaurant Het Gebaar. Samen met de uitbater dragen we er zorg voor dat het pand correct onderhouden wordt.

Museumcafé MIKA © AG VESPA - Bart Gosselin
Project

Museumcafé MIKA

Commercieel vastgoed

Het Kasteel Middelheim ligt te midden van het openluchtmuseum Middelheim in het gelijknamige park. In 1910 kocht de stad Antwerpen het hele domein om verkaveling te voorkomen. De stad stelde het domein daarna voor het publiek open als park.