fbpx AG VESPA | Oudemansstraat 29

Oudemansstraat 29

Oudemansstraat 29

Over
info left

Waarom dit project?

AG VESPA pakt met het stedelijk grond- en pandenbeleid leegstaande en verkrotte panden aan en brengt ze als kwaliteitsvolle en duurzame woningen opnieuw op de markt. Op die manier krijgt de opwaardering van een aantal stadswijken een impuls.

Wat gebeurt er?

In een eerste fase werd een nieuwbouwproject gerealiseerd op de hoek van de Oudemansstraat 31-33 en Keistraat 1-3. Als uitbreiding op dat project werd ook het naastgelegen bouwvallige pand Oudemansstraat 29 afgebroken en vervangen door een nieuwbouwwoning.

De volledige woonproject telt 4 bouwlagen en een atelierruimte die voor de helft onder het straatniveau gelegen is. Achteraan heeft de woning een verhoogd koertje dat aansluit op het binnengebied van het hoekproject. De woning is verkocht in 2010.

Wie werkt er aan mee?

De project werd ontworpen door Mys&Bomans Architectuurkantoor.

Oudemansstraat 29
2000 Antwerpen

info right
info-right-fields
Rol AG VESPA
Architect

Mys&Bomans Architectuurkantoor

Thema
Adres
Oudemansstraat 29
2000 Antwerpen
Status
Gerealiseerd

Gerelateerd

cafetaria The Beacon Antwerpen
Project

The Beacon

Publieke gebouwen

Het Tolhuis aan de Sint-Pietersvliet wordt gerenoveerd tot The Beacon, een business- en innovatiehub met kantoren voor bedrijven in het Internet of Things (IoT). We verhuren delen van het gebouw en coördineren een deel van de herinrichting zodat bedrijven vlot hun intrek kunnen nemen.

Werken Falcon
Project

Falcon

Openbaar domein, Stadsontwikkeling

Falcon, een bouwblok in het Schipperskwartier, is in volle ontwikkeling.