fbpx Uitbater gezocht voor mobiele drank- en eetgelegenheid met toiletwagen voor Belvédère Droogdokkenpark | AG VESPA
Belvédère Droogdokkenpark

Uitbater gezocht voor mobiele drank- en eetgelegenheid met toiletwagen voor Belvédère Droogdokkenpark

Uitbater gezocht voor mobiele drank- en eetgelegenheid met toiletwagen voor Belvédère Droogdokkenpark

In september 2018 opende de Belvédère, een uitwaaiplek en groot architecturaal uitkijkpunt in de bocht van de Schelde aan de Droogdokkenweg. Het is een plek waar het voor de vele bezoekers aangenaam vertoeven is. Omdat in de buurt van de Belvédère geen faciliteiten aanwezig zijn om iets te eten of te drinken en er geen openbare toiletten zijn, lanceert de stad nu een oproep. Er worden kandidaten gezocht voor een tijdelijke concessie voor een mobiele drank-en eetgelegenheid met toiletwagen tijdens de zomermaanden.

Tijdelijke concessie

Geïnteresseerde kandidaten kunnen een voorstel indienen tot 7 juni 2019. De uitbating loopt van 1 juli tot en met 31 oktober 2019. De mobiel wordt geplaatst op een verhard terrein van 60m² op de Belvédère aan de Droogdokkenweg. Op een deel van de nabijgelegen groenzone (50 m²) mogen losse tafels en stoelen geplaatst worden.  De verplichte openingsuren lopen van 14 tot 22 uur (verplicht sluitingsuur). De minimumvergoeding bedraagt 200 euro per maand excl. 21% btw. De concessie wordt toegewezen aan de kandidaat die in totaal het hoogste aantal punten scoort op een exploitatievoorstel, een financieel voorstel en relevante ervaring.

Meer informatie via onze pagina te koop/te huur. Klik hier voor de rechtstreekse link.

Gerelateerd

Belvédère ©Frederik Beyens
Nieuws

Opening Belvédère Droogdokkenpark

Het eerste deel van het Droogdokkenpark op het Eilandje is klaar: de Belvédère, een groot, groen, architecturaal zeshoekig uitkijkpunt van 2 hectare aan de Schelde waarin de nieuwe kaaimuren verwerkt zijn.

Scheldekaaien ©Filip Dujardin
Project

Scheldekaaien

Openbaar domein, Stadsontwikkeling

De Scheldekaaien zijn een strook van 6,7 kilometer van het Droogdokkeneiland in het noorden tot Blue Gate Antwerp in het zuiden. De volgende jaren veranderen ze grondig van uitzicht.

De Belvédère in het Droogdokkenpark © Bart Gosselin
Project

Droogdokkeneiland

Openbaar domein, Stadsontwikkeling

Het Droogdokkeneiland is een van de zeven deelgebieden van de Scheldekaaien. Het gebied bevindt zich in het noorden van de stad, op het Eilandje. Op die locatie komt een nieuw park: het Droogdokkenpark.