Webinar Scheldekaaien - Nieuw Zuid

Begin april 2021 keurde de stad het voorontwerp voor de heraanleg van het openbaar domein aan Scheldekaaien ter hoogte van Nieuw Zuid goed. De openbare ruimte langs de Schelde wordt er aangelegd als een park van 5 hectare voor voetgangers en fietsers met ruimte voor ontspanning. We stellen je graag het voorontwerp voor via een webinar met aansluitend ruimte voor vragen en opmerkingen. Alle verzamelde informatie wordt meegegeven aan het ontwerpteam voor de uitwerking van een definitief ontwerp tegen de zomer van 2021.

Je leest meer over het voorontwerp via deze link op onze website.

We lichten de plannen graag toe op een webinar. Omwille van de huidige coronamaatregelen verloopt dit digitaal en dien je je op voorhand in te schrijven.

Inschrijven webinar 27 april 2021

Het webinar gaat door op dinsdag 27 april 2021 van 19 tot 20 uur.

Je kan je hier inschrijven tot 27 april, 14 uur. Je ontvangt onmiddellijk een bevestiging van je inschrijving en op de dag zelf ontvang je per e-mail de link voor het webinar.

Gerelateerd

Kaaivlakte Scheldekaaien Nieuw Zuid
Nieuws

Voorontwerp Scheldekaaien Nieuw Zuid klaar

Het voorontwerp voor de Scheldekaaien ter hoogte van Nieuw Zuid in Antwerpen is klaar. Er komt een park van 5 hectare voor voetgangers en fietsers met ruimte voor ontspanning, veel bomen en groen.

Huidige situatie Scheldekaaien- Nieuw Zuid ┬ęTriple Living
Nieuws

Schetsontwerp Scheldekaaien - Nieuw Zuid

Scheldekaaien

Het schetsontwerp voor Nieuw Zuid op de Scheldekaaien is klaar.

Een stukje Scheldekaaien voor de heraanleg
Project

Scheldekaaien

Publieke ruimte, Gebiedsontwikkeling

De Scheldekaaien zijn een strook van 6,7 kilometer van het Droogdokkeneiland in het noorden tot Blue Gate Antwerp in het zuiden. De volgende jaren veranderen ze grondig van uitzicht.