Ga in gesprek met het ontwerpteam over de publieke ruimte in de Slachthuiswijk

De plannen voor de nieuwe straten, pleinen en groene ruimtes in de Slachthuiswijk krijgen stilaan meer vorm. In de zomer wordt het voorontwerp voorgesteld aan het stadsbestuur. Voor het zover is, hoort het ontwerpteam graag nog eens de feedback van de buurt:

  • Zit de inrichting van de speelruimtes goed?
  • Voorzien ze in de woonstraten liefst iets meer of net iets minder banken?
  • Zijn de zebrapaden op de juiste plekken getekend?
  • Schuiven de terrassen op het Lobroekplein best nog wat op?

Op deze en andere vragen kan jij als buurtbewoner het beste een antwoord geven. Kom op zaterdag 5 juni tussen 14 en 16 uur naar de Babelbühne (op de Archipelsite tegenover Lange Lobroekstraat 77, 2060 Antwerpen) en werk samen met het ontwerpteam verder mee aan het voorontwerp. Vooraf inschrijven is verplicht en doe je vóór donderdag 3 juni via slachthuiswijk.agvespa.be.

Gerelateerd

Een toekomstbeeld van het Lobroekplein in de Slachthuiswijk
Nieuws

Geef je mening over het eerste ontwerp voor de publieke ruimte in de Slachthuiswijk

Laat het ontwerpteam van de publieke ruimte in de Slachthuiswijk weten of ze in de goede richting zitten. Bekijk het filmpje, geef je mening of schrijf je in voor het online infomoment op 4 maart.

Toekomstbeeld van de Hallentuin in de Slachthuiswijk
Nieuws

Eerste ontwerp voor de publieke ruimte in de Slachthuiswijk goedgekeurd

De publieke ruimte in de Slachthuiswijk wordt een echte ‘verbinder’: de nieuwe en bestaande delen van de wijk worden aan elkaar geritst door middel van vaak groene speel-, sport- en ontmoetingsruimten. Op mobiliteitsvlak gaat er veel aandacht naar voetgangers en fietsers.

Toekomstbeeld van de Kalverwei in de Slachthuiswijk © Sweco Belgium – Posad Maxwan – LOLA Landscape Architects
Nieuws

Denk jij mee over het ontwerp van de publieke ruimte in de Slachthuiswijk?

De straten, pleinen, groene ruimtes, ... in de Slachthuiswijk worden opnieuw ingericht en we organiseren een heleboel activiteiten waarop jij je mening over het ontwerp kan geven.