Online bevraging New Yorkkaai

In april 2020 keurde de stad het voorontwerp voor de heraanleg van het openbaar domein aan de New Yorkkaai Zuid goed. De openbare ruimte langs het Kattendijkdok wordt er aangelegd als een aangename, groene, autovrije wandel- en verblijfsruimte met zicht op het water. Het voorontwerp kwam tot stand na onder meer een inspraakronde voor de buurt in september 2019. Op basis van deze reacties is het ontwerp verder verfijnd in overleg met de verschillende stadsdiensten.

Van woensdag 3 juni tot en met zondag 14 juni loopt er een online bevraging over het voorontwerp van de New Yorkkaai Zuid. Graag polsen we een laatste keer naar je mening voor de uitwerking van het definitief ontwerp.

Bekijk hieronder eerst de presentatie over het voorontwerp en vul daarna de bevraging in.

Via deze link ga je naar de bevraging. In een filmpje leggen we eerst de krachtlijnen van het voorontwerp uit. Daarna stellen we je graag 3 vragen:

-  Wat vind je van het uitgewerkte voorontwerp?

-  Wat ontbreekt er volgens jou nog aan het voorontwerp?

-  Wat moet zeker behouden blijven in het definitief ontwerp?

Het volledig uitgewerkte plan van het voorontwerp vind je op de projectfiche van de New Yorkkaai. Klik hier voor de rechtstreeks link.

Bedankt voor je medewerking.

Gerelateerd

New Yorkkaai - zicht op de kade- voorontwerp ©PTArchitecten - Sweco
Nieuws

Voorontwerp New Yorkkaai en Talinnstraat

openbaar domein

Het college keurde het voorontwerp voor de heraanleg van het openbaar domein aan de New Yorkkaai Zuid en de nieuwe Talinnstraat goed.

Zicht op de Cadixwijk © AG VESPA - Bart Gosselin
Project

Cadixwijk

Openbaar domein, Stadsontwikkeling

De Cadixwijk op het Eilandje is een duurzame wijk in volle ontwikkeling.

Tags