Buurtmoment Hof van Mols op 28 juni

AG Vespa, stad Antwerpen en het Zorgbedrijf werken samen aan een inrichtingsplan voor het braakliggend stuk grond op de projectsite Hof van Mols. Het bevindt zich tussen de bosdreef Hof van Mols, de Lodewijk Mortelmansstraat, de Edward Keurvelsstraat en de Boomsesteenweg. Vandaag heeft de braakliggende weide een beperkte gebruikswaarde. Het is de ambitie om deze zone in woongebied op een kwaliteitsvolle manier te ontwikkelen met een hoofdzakelijk residentieel (zorg)programma in afstemming op de ruimere omgeving en met een kwalitatieve groene publieke ruimte.

We organiseren een buurtmoment op maandag 28 juni voor meer informatie en alle vragen hierover. Omwille van de huidige coronamaatregelen werken we in kleine groepen en dient u zich op voorhand in te schrijven. We praten in groepjes van maximaal 10 personen. Een sessie duurt maximaal een half uur.

Buurtmoment: maandag 28 juni 2021 tussen 16-20 uur, op de weide aan de bosdreef Hof van Mols, 2610 Wilrijk.

Schrijf je in

Schrijf je in voor het buurtmoment op maandag 28 juni voor een tijdslot tussen 16 uur en 20 uur via de website Antwerpen Morgen. Je kan je inschrijven tot en met zondag 27 juni.

Meteen na je inschrijving ontvang je een e-mail ter bevestiging.