Uitbater gezocht voor oranjerie en noordelijk koetshuis park Sorghvliedt

We organiseren een nieuwe oproep voor een gemotiveerde uitbater voor het noordelijke koetshuis en de oranjerie van Park Sorghvliedt in Hoboken.  

De oranjerie werd in 2012 volledig gerenoveerd, en is vanbinnen reeds ingericht. Ze heeft een licht interieur met mobiele toog, keukenblok, geluidsinstallatie, sanitaire voorzieningen, berging en een vestiaire. Er is bovendien een terraszone van 105 m² met mooi uitzicht op het park en het kasteel.

Het noordelijk koetshuis aan de hoofdingang van het park werd in 2018 aan de buitenzijde gerestaureerd. De binnenkant (182 m²) werd nog niet onder handen genomen. Alleen de originele muren, plafonds en vloerplaat zijn behouden gebleven. De toekomstige uitbater kan het gebouw dus afwerken en naar eigen smaak inrichten. Verder is er ook 152 m² aan terraszone voorzien. 

Je kijkt uit over park Sorghvliedt en de prachtige parkgebouwen.
Noordelijk Koetshuis is nog verder af te werken langs binnen.
Zowel het koetshuis als de Oranjerie beschikken over een terraszone

Concessie van 9 jaar 

De concessie omvat de uitbating van zowel het koetshuis als de oranjerie, en de verplichte afwerking en binneninrichting van het koetshuis. Ze loopt voor een periode van negen jaar, met de mogelijkheid om tweemaal te verlengen voor telkens negen jaar. Geïnteresseerden zullen een voorstel kunnen indienen onder gesloten omslag. Alle informatie vind je hier.