Kom op 3 mei naar het infomoment over het inplantingsplan voor de Arenawijk

Stad Antwerpen en Woonhaven Antwerpen maken samen een plan voor de toekomst van de Arenawijk. De Arenawijk wordt een groene, autoluwe buurt met vlotte en comfortabele doorgangen voor fietsers en voetgangers. De gebouwen van architect Renaat Braem worden deels gerenoveerd en deels afgebroken. Er komt een mix van private en sociale woningen, een sporthal, een basisschool en een Huis van het Kind.

Infomoment op dinsdag 3 mei

Op dinsdag 3 mei vindt een infomoment plaats over het definitieve inplantingsplan voor de Arenawijk. Dit plan omschrijft welke functies waar komen zoals bijvoorbeeld sport, spelen, wonen en groen.

Buurtbewoners en geïnteresseerden zijn welkom in sporthal Arena. Je kan vrijblijvend langskomen tussen 16 en 19 uur. Je kan de plannen bekijken en vragen stellen aan het ontwerpteam en de projectleiders.

Het inplantingsplan is mede het resultaat van eerdere inspraakmomenten waarbij de buurtbewoners hun wensen en behoeften opgaven.

Infomoment inplantingsplan Arenawijk

  • dinsdag 3 mei 2022
  • van 16 tot 19 uur
  • Sporthal Arena, Arenaplein┬á1, 2100 Deurne

Gerelateerd

Een van de gebouwen van architect Renaat Braem in de zuidrand van de Arenawijk in Deurne-Zuid
Project

Arenawijk

Stadsontwikkeling, Wonen

In dit bijzonder stuk stad vind je het uitzonderlijke patrimonium van de Antwerpse architect Renaat Braem en veel open groene ruimte. Enkele gebouwen worden na renovatie omgevormd tot private woningen. Er komen nieuwe sociale woningen, een sporthal, basisschool en Huis van het Kind.