fbpx Infomoment Runcvoorthof in Merksem | AG VESPA
De kasteel- en dienstvleugel en het koetshuis van het Runcvoorthof voor de werken © Geert Van Hertum

Infomoment Runcvoorthof in Merksem

Infomoment Runcvoorthof in Merksem

De historische waardevolle site Runcvoorthof in Merksem krijgt een nieuwe bestemming. In de kasteel- en dienstvleugel komen 7 huurwoningen. De kloostervleugel wordt via een oproep tot erfpacht op de markt gebracht. Het koetshuis krijgt na renovatie een commerciële invulling. Ook het openbaar domein rond het kasteel wordt heraangelegd.

Iedereen is welkom op het infomoment op maandag 27 mei, doorlopend van 17 tot 19 uur. Onze projectleiders geven graag een stand van zaken van het project. Het infomoment vindt plaats in scoutslokaal den 61, Terlindenhofstraat 204a, 2170 Merksem. Het scoutslokaal grenst aan het Runcvoortpark en is te bereiken via het doodlopende gedeelte van de Terlindenhofstraat, waar ook de Academie voor Beeldende Kunsten zich bevindt. Je ziet halverwege de straat aan de linkerkant een grote metalen poort. Loop het pad af en daar is het scoutslokaal.

Gerelateerd

De kasteel- en dienstvleugel en het koetshuis van het Runcvoorthof voor de werken © Geert Van Hertum
Project

Runcvoorthof

Openbaar domein, Wonen

De historisch waardevolle site Runcvoorthof in Merksem krijgt een nieuwe bestemming. In een latere fase wordt ook het openbaar domein rond het kasteel heraangelegd.