Leysstraat 11 © Bart Gosselin

Dag van de architectuur op zondag 10 september

Dag van de architectuur op zondag 10 september

Op zondag 10 september vindt de jaarlijkse ‘dag van de architectuur’ plaats. De 'dag van de architectuur' maakt deel uit van het Festival van de architectuur en wordt georganiseerd door het Vlaams Architectuurinstituut.

Ook AG VESPA neemt hieraan deel. We stellen één van onze appartementen in de Leysstraat open zodat iedereen een kijkje kan komen nemen.

In het kader van ‘wonen boven winkels’ waarbij leegstand wordt geweerd, renoveerde AG VESPA de ruimtes boven de winkels en realiseerde er 8 unieke appartementen.

Het ontwerp is van Bovenbouw architectuur en Barbara Van Der Wee en eerbiedigt het historische karakter in al zijn facetten.

In de Leysstraat zijn er nog 4 appartementen momenteel te huur:

Welkom van 14 tot 18 uur.
Leysstraat 11, 2000 Antwerpen
De ingang is gratis.

Meer informatie lees je hier op de website van de 'dag van de architectuur'.

Gerelateerd

AG VESPA verhuurt unieke appartementen in hartje Antwerpen
Te koop / Te Huur

Unieke appartementen in hartje Antwerpen

Appartement

Wie in het bruisende hart van Antwerpen wil wonen, kan één van de unieke appartementen huren die AG VESPA prachtig gerenoveerd heeft. De Leysstraat verbindt De Keyserlei met de Meir, en is met haar statige gebouwen uit de 19de eeuw één van de bekendste winkelstraten van België.

Voorgevel Leysstraat 7-15 © AG VESPA - Bart Gosselin
Project

Leysstraat 7-15

Commercieel vastgoed, Wonen

AG VESPA renoveerde en restaureerde de monumentale gebouwen in de Leysstraat 7-15. De bovenste verdiepingen zijn heringericht tot 8 unieke huurappartementen. Zo willen we leegstand boven winkels aanpakken en wonen boven winkels stimuleren.