Kasteel den Brandt

Over
info left

Waarom dit project?

AG Vespa optimaliseert steeds zijn eigen patrimonium door het te renoveren en restaureren.

Wat gebeurt er?

Kasteel den Brandt ligt in het prachtige park den Brandt en dateert van 1790. Bij het gebouw horen nog een koetshuis en villa La Chapelle. AG Vespa beheert de gebouwen. Door de goede accommodatie en mooie ligging is het gebouw zeer geschikt voor de uitbating van horeca. We sloten hiervoor een concessie af met nv Kasteel den Brandt. De 4 salons op het gelijkvloers van het kasteel bieden plaats aan 40 tot 500 genodigden. Een brede waaier van activiteiten zoals seminaries, concerten, banketten en feesten vinden er plaats. Ook het koetshuis in de grote tuin, wordt gebruikt voor het organiseren van evenementen.

 

info right
info-right-fields
Rol AG Vespa
Adres
Beukenlaan 12
2020 Antwerpen
Status
Gerealiseerd

Gerelateerd

Het kleine witte gebouw met koepel staat bovenaan een heuvel in het park.
Project

Belvedère park Sorghvliedt

Publieke gebouwen

De belvedère in park Sorghvliedt in Hoboken is hersteld in zijn oorspronkelijke staat.

Het rechthoekige gebouw heeft op de gelijkvloerse en eerste verdieping grote cirkelvormige openingen. Op het gelijkvloers is er wandelgang achter, op de eerste verdieping zijn het ramen.
Project

Sportcentrum Wilrijkse Plein

Publieke gebouwen

Het sportcentrum Wilrijkse Plein aan de Vogelzanglaan is niet meer weg te denken uit het Antwerpse sportbeeld. In het verleden waren deze velden vooral bedoeld voor voetbal, nu is het aanbod veel diverser.

Museumcafé MIKA © AG VESPA - Bart Gosselin
Project

Museumcafé MIKA

Commercieel vastgoed

In 1910 kocht de stad Antwerpen het hele domein om verkaveling te voorkomen. De stad stelde het domein daarna voor het publiek open als park.