Start werken kleuterschool De Bever met wijkafdeling Academie Deurne

In de Van Duyststraat 246-248 verbouwen we kleuterschool De Bever. In opdracht van Stedelijk Onderwijs Antwerpen wordt dit een tweestroom-kleuterschool voor 200 kleuters. De huidige infrastructuur is daarvoor te klein en verouderd. Er komt ook ruimte voor een wijkafdeling van de Academie Deurne. De bestaande samentuin, de Pottentuin, blijft behouden.

De werken starten op 25 januari 2021. De bouwwerken worden gefaseerd zodat de kleuterschool in gebruik kan blijven. Een deel van het openbaar domein wordt ingericht als werfzone. We proberen in overleg met de aannemer de hinder tot een minimum te beperken.

De nieuwe school is een ontwerp van Collectief Noord Architecten. Meer informatie leest u op de projectpagina. Heeft u vragen over de werken, contacteer ons via agvespa@antwerpen.be of telefonisch op het nummer 03 259 28 10.

 

De kleurrijke inkom van de oude kleuterschool De Bever.
De huidige kleuterschool De Bever is te klein en verouderd.

Gerelateerd

Kopgebouw van de nieuwe school.
Project

Kleuterschool De Bever met wijkafdeling Academie Deurne

Publieke gebouwen

In opdracht van Stedelijk Onderwijs Antwerpen bouwen we een kleuterschool voor 200 kleuters samen met een wijkafdeling deeltijds kunstonderwijs van de Academie van Deurne voor een 100-tal leerlingen.

Tags