Infomoment heraanleg Scheldekaaien op dinsdag 27 juni

We nodigen u graag uit om de plannen voor de heraanleg van een deel van de rijweg en het openbaar domein aan de Scheldekaaien te komen bekijken.

Heraanleg openbaar domein Sint-Andries en ZuidBinnenkort starten de werken voor de heraanleg van het openbaar domein aan de Scheldekaaien in het deelgebied Sint-Andries en Zuid. Concreet gaat het over een gebied van 600 meter tussen de Goedehoopstraat en de Namenstraat. De werfplanning wordt voorgelegd.

Heraanleg wegprofiel De Gerlachekaai en Cockerillkaai De aangepaste plannen voor de heraanleg van de rijweg ter hoogte van Sint-Andries en Zuid tussen Scheldestraat en de Namenstraat worden voorgesteld.

Heraanleg wegprofiel Lededagnckkai en D’Herbouvillekaai De plannen voor de heraanleg van de rijweg en fiets-en voetpaden op de Ledeganckkaai en de d’Herbouvillekaai (vanaf het kruispunt met de Generaal Armstrongweg tot aan het kruispunt met de Namenstraat) zijn klaar en worden voorgesteld.

KaaimuurstabilisatieWaterwegen en Zeekanaal nv geeft een stand van zaken over de werken op de Scheldekaaien in functie van de kaaimuurstabilisatie en de aanleg van de waterkering.

PraktischU bent van harte welkom in zaal coStA op dinsdag 27 juni 2017, tussen 15u en 19u.Ingang: Sint-Andriesplaats 24, 2000 Antwerpen. Erna zijn de plannen digitaal te raadplegen via www.onzekaaien.be.