Infomarkt Kievitwijk op 29 maart

Op woensdag 29 maart vindt een infomarkt plaats over de ontwikkelingen in de Kievitwijk. Iedereen is van harte welkom voor meer uitleg over volgende projecten:

  • Het nieuwe openbaar domein: het nieuwe openbaar domein in de Kievitwijk zorgt voor groen, rustplekken en spelmogelijkheden. Het wordt in 2 delen aangelegd. De oplevering van het zuidelijke deel komt dichterbij. Voor het noordelijke deel wordt nu gewerkt aan een voorontwerp.
  • De 3 nieuwe bouwblokken: er zijn 3 nieuwe bouwblokken in de Kievitwijk. Het bouwblok van ENGIE op de hoek van de Van Immerseelstraat en de Plantin en Moretuslei is al gerealiseerd. In het bouwblok daarnaast komt Fidea Verzekeringen. In beide bouwblokken bevinden zich ook appartementen van L.I.F.E. Het laatste bouwblok dat gerealiseerd wordt, bevindt zich recht tegenover het station. De Persgroep Publishing zal daar onder andere zijn nieuwe hoofdkantoor onderbrengen.
  • Ampere, de evenementenlocatie onder de spoorweg, stelt zich voor.

De infomarkt vindt plaats op woensdag 29 maart in het bedrijfsrestaurant van ENGIE, Van Immerseelstraat 66, 2018 Antwerpen (hoek Van Immerseelstraat en Plantin en Moretuslei). Je kan er doorlopend terecht van 16 tot 20 uur.