fbpx Coronamaatregelen AG VESPA: kantoren gesloten, medewerkers operationeel | AG VESPA
coronavirus

Coronamaatregelen AG VESPA: kantoren gesloten, medewerkers operationeel

Coronamaatregelen AG VESPA: kantoren gesloten, medewerkers operationeel

Beste bezoeker

Wij volgen de coronamaatregelen van de overheid nauwgezet op. De kantoren van AG VESPA zijn daarom gesloten, maar onze medewerkers blijven aan het werk. Je kan ons bereiken via agvespa@antwerpen.be en 03 259 28 10. 

Te huur/ te koop

De lopende bieding voor uitbater cafetaria De Polder vindt nog wel plaats, maar wordt aangepast. Wie een bod wil uitbrengen, stopt de gesloten omslag vóór de vermelde deadline in onze brievenbus op het Paradeplein 25 in 2018 Antwerpen. Dit mag ook via de post, maar het bod moet steeds in onze brievenbus zitten voor de deadline. 

Wil je nog een plaatsbezoek brengen, neem dan contact met ons op zodat we veilige afspraken kunnen maken.

Bezichtigingen voor andere projecten die we verkopen of verhuren worden uitgesteld tot na de coronacrisis.

Onderhoud

Onze stielmannen blijven voorlopig aan het werk om noodzakelijke werken aan stadsgebouwen uit te voeren, onder strikte voorwaarden rond hygiëne en social distance. Ze richten onder andere mee triageruimtes in voor de eerste opvang van zieke personen.

We zoeken nog een projectleider onderhoud om dit team te versterken. Ben of ken jij zo iemand? Check dan de vacature projectleider onderhoud.

Coronamaatregelen Antwerpen

Zit je met een vraag over de gevolgen van de coronamaatregelen in Antwerpen? Bekijk de lijst met veelgestelde vragen op Antwerpen.be.