AG VESPA start werken uniek woonproject met zicht op dierentuin

Tegen midden 2017 verrijst op de hoek van de Provinciestraat en de Ploegstraat een aantrekkelijk project dat kadert in het stedelijk grond- en pandenbeleid. Op een opvallende zichtlocatie, aan het Giraffenpleintje, bouwt AG VESPA 4 appartementen bovenop een commerciële ruimte. Ooit stond hier een vervallen benzinestation. Nu zorgt dit project voor een verfraaiing van de buurt.

Het ontwerp van Import.Export.Architecture, met een ruim beglaasd gelijkvloers, appartementen met frivool geschakeerde terrassen en een friswitte gevelsteen creëert een karaktervolle hoekoplossing. De appartementen hebben bovendien een extra troef voor de nieuwe bewoners in petto: alle leefruimtes en terrassen kijken uit over de Zoo van Antwerpen!

De appartementen en de commerciële ruimte worden te koop gesteld na oplevering, 2de helft 2017.Meer informatie vind je op de projectfiche Provinciestraat 80-82.

De nieuwsbrieven van AG VESPA houden u verder op de hoogte. Schrijf je in via inschrijfformulier AG VESPA - nieuwsbrief.