Modern woonproject op het Kiel

Minimumbod vanaf
193.000 euro
Over
info-left

Woonproject Jules ligt op de hoek van de Julius De Geyterstraat en de VIIde-Olympiadelaan op het Antwerpse Kiel.
Het project omvat 7 appartementen en 4 autostaanplaatsen, naar een ontwerp van architectenbureau ‘Rooilijn architectuur’.

Alle appartementen zijn semicasco afgewerkt. Vloeren, keuken en sanitair zijn door de koper naar eigen smaak en budget af te werken. Ieder appartement beschikt over een private buitenruimte. Er is ook een gemeenschappelijke fietsenstalling en kelderberging. Op het gelijkvloers zijn er nog 4 autostaanplaatsen die apart kunnen worden aangekocht.
 

Verlaagd btw-tarief

Mits de kandidaat-kopers voldoen aan de voorwaarden, komt deze verkoop in aanmerking voor de toepassing van het gunsttarief van 6% btw in plaats van 21% btw.
 

Biedingen onder gesloten omslag

Bieden kan onder gesloten omslag tot uiterlijk 7 juli 2022. De afsluittermijn verschilt per wooneenheid. In de informatiebundel vind je alle info.
 

Bezichtiging en informatie

Het project is te bezoeken tijdens de week op afspraak.  Een bezichtiging kan je makkelijk inboeken via de reservatieknop bovenaan ("boek een afspraak") of telefonisch.
 

Contact

Raf Aernouts
03 432 83 09
Raf.aernouts@antwerpen.be

 

Julius De Geyterstraat 175/177
2020 Antwerpen

info-right

Gerelateerd

Het kasteel Sorghvliedt is een U-vormig kasteel van twee bouwlagen en een witte bepleistering en bevindt zich in een park.
Project

Districtshuis Hoboken

Publieke gebouwen

De buitenzijde van het kasteel in park Sorghvliedt, het huidig districtshuis van Hoboken, ondergaat een grondige restauratie.

Voorgevel brandweervoorpost Wilrijk
Project

Brandweervoorpost Wilrijk

Publieke gebouwen

In Wilrijk bouwen we een nieuwe brandweervoorpost. Zo is er in de stad een gelijkwaardige dekking wat interventietijd betreft.

De buitengevel van het Stedelijk Lyceum Topsport
Project

Stedelijk Lyceum Topsport

Publieke gebouwen

Het Stedelijk Lyceum Topsport is een passiefschool met uitgebreide sportinfrastructuur centraal in Fort VI in Wilrijk.