Woonproject met binnentuin en privéterrassen

Over
info-left

Op de hoek van de Gravinstraat en de Gijselsstraat in Borgerhout bouwden we een woonproject met 10 wooneenheden met gemeenschappelijke binnentuin en ondergrondse parkeergarage naar een ontwerp van architecten Jo Broekx en Marcella Schiepers. Elke wooneenheid heeft een privéterras.

Momenteel zijn er nog 2 appartementen en 2 woningen beschikbaar. Het gelijkvloers appartement is volledig afgewerkt. De overige eenheden zijn semicasco. Ze moeten dus nog verder afgewerkt worden naar eigen smaak.

Verkoop of erfpacht

De woningen en appartementen worden verkocht aan vaste prijs vanaf 215.000 euro (excl. 21% btw en aktekosten).

Is de verkoopprijs momenteel een te hoge begininvestering, dan kan je de wooneenheden voor maximaal 15 jaar in erfpacht nemen. Je betaalt een eenmalige vergoeding voor de constructies en een jaarlijkse canon gedurende de looptijd van de erfpacht. Je krijgt een aankoopoptie op de grond. Zo moet je de grond vandaag nog niet aankopen, maar kan je dat doen op een moment dat financieel beter past en kan je dus op termijn ‘volle eigenaar’ worden.
Koop je een woning, dan moet je verplicht ook een autostaanplaats kopen. Koop je een appartement, dan kan je optioneel ook een autostaanplaats kopen.

Je vindt alle informatie over de woningen en appartementen en over de erfpacht in de tabs onderaan deze pagina.

Ondergrondse parkeergarage

Het woonproject beschikt over een ondergrondse parkeergarage met 13 autostaanplaatsen. Elke autostaanplaats heeft een vaste prijs van 21.900 euro (excl. 21% btw en aktekosten). De autostaanplaatsen 6 t.e.m. 9 zijn gekoppeld aan de woningen in de Gijselsstraat en moeten verplicht (bij) aangekocht worden door de kopers/erfpachters van de woningen. De overige autostaanplaatsen kunnen optioneel aangekocht worden door alle kopers/erfpachters in het project.

De autostaanplaatsen worden niet in erfpacht gegeven.

Bezichtiging en informatie

Het project is tijdens de week te bezoeken op afspraak. Een plaatsbezoek is ten zeerste aangeraden en gebeurt steeds op eigen risico en verantwoordelijkheid van de kandidaten.

Contactpersoon

Bjorn Raekelboom
03 432 82 77
bjorn.raekelboom@antwerpen.be

 

 

Gravinstraat 35
Gijselsstraat 162-168
2140 Borgerhout

info-right

Gerelateerd

De voorgevel van het project gezien langs de kant van de Gravinstraat
Project

Gravinstraat 15 - Gijselsstraat 146-148

Wonen

Op de kruising van de Gravinstraat en de Gijselsstraat heeft een aantal zwaar verkrotte panden plaatsgemaakt voor drie nieuwe woningen.