Woonproject met binnentuin en privéterrassen

Minimumbod op constructies
vanaf 100.800 euro
Over
info-left

Op de hoek van de Gravinstraat en de Gijselsstraat in Borgerhout bouwden we 4 woningen en 6 appartementen met elk een privéterras naar een ontwerp van architecten Jo Broekx en Marcella Schiepers. Het woonproject heeft een gemeenschappelijke binnentuin en een ondergrondse parkeergarage, net zoals een fietsenstalling. De woningen hebben 3 slaapkamers. De appartementen hebben 1 of 2 slaapkamers. Eén woning en één appartement zijn volledig afgewerkt en dus instapklaar. De overige woningen en appartementen zijn semicasco en kunnen dus nog naar eigen smaak afgewerkt worden.

Aantrekkelijke erfpachtformule

Het woonproject is te koop via een aantrekkelijke erfpachtformule. Het voordeel van een erfpachtformule is dat je vandaag enkel de constructie (de woning) volledig betaalt en de grond niet meteen moet kopen, waardoor de begininvestering aanzienlijk lager uitvalt dan bij een klassieke verkoop. De erfpachter krijgt het erfpachtrecht gedurende maximaal 15 jaar, met de optie om gedurende die periode de bij de wooneenheid horende grond bij aan te kopen. Zo loopt de betaling meer gespreid dan bij een klassieke verkoop. Door de aankoop van de grond wordt de erfpachter uiteindelijk eigenaar van de woning en de bijhorende grond, en komt de erfpacht te vervallen.

Je vindt alle informatie over de woningen en appartementen en over de erfpacht in de bijlagen.

Ondergrondse parkeergarage

Tirantas heeft een ondergrondse parkeergarage met 13 autostaanplaatsen. Elke autostaanplaats heeft een vaste prijs van 21.900 euro (excl. 21% btw en aktekosten). De autostaanplaatsen 6 t.e.m. 9 zijn gekoppeld aan de woningen in de Gijselsstraat en moeten verplicht aangekocht worden door de erfpachters van de woningen. De overige autostaanplaatsen kunnen optioneel aangekocht worden door alle erfpachters in het project.

Biedingen onder gesloten omslag

Bieden kan onder gesloten omslag tot en met donderdag 8 juni 2023. Het einduur verschilt per wooneenheid. In de informatiebundel vind je alle info.

Bezichtiging en informatie

Contactpersoon

Bjorn Raekelboom
03 432 82 77
bjorn.raekelboom@antwerpen.be

 

 

 

Gravinstraat 35
Gijselsstraat 162-168
2140 Borgerhout

info-right

Gerelateerd

Falconpoort 42 - voorgevel
Nieuws

Woningen te koop via aantrekkelijke erfpachtformule

Voor het eerst verkopen we wooneenheden via een erfpachtformule. De erfpachter betaalt in eerste instantie enkel voor de constructies, maar niet voor de grond. Na 10 jaar kan hij/zij gebruik maken van de aankoopoptie om ook de grond te verwerven.

Voorgevel Lavendelstraat 4
Project

Lavendelstraat 4

Wonen

In de Lavendelstraat vervangen we een verkrotte rijwoning door een compacte energiezuinige starterswoning met veel lichtinval, stadstuintje en terras.

De voorgevel van het project gezien langs de kant van de Gravinstraat
Project

Gravinstraat 15 - Gijselsstraat 146-148

Wonen

Op de kruising van de Gravinstraat en de Gijselsstraat heeft een aantal zwaar verkrotte panden plaatsgemaakt voor drie nieuwe woningen.