Starterswoning met dakterras en patio

Minimumbod (excl. btw en aktekosten)
vanaf 195.000 euro
Over
info-left

Deze starterswoning is volledig afgewerkt en voorzien van alle comfort. Enkel de keuken dient nog door de koper geplaatst te worden. De woning is bovendien uitermate energiezuinig dankzij de aangepaste beglazing en de installatie van een warmtepomp, vloerverwarming en een ventilatiesysteem C+.

De splitlevels verbinden alle functies met elkaar en zorgen samen met de grote ramen voor ruimtelijkheid en licht in deze woning. Door het plan van een klassieke woning op zijn kop te zetten, zijn de zichten op de straat en op het de stadtuintje een meerwaarde in de leefruimtes.
 

Kenmerken

  • perceeloppervlakte: 51 m²
  • EPC: 62 kWh/m²
  • één slaapkamer
  • berging
  • wasplaats
  • bureau
  • stadstuintje (15 m²)
  • dakterras (12 m²)

Wijze van verkoop

De woning wordt verkocht via biddit.be aan een minimumbod van 195.000 euro. De biedingsperiode loopt van 21 februari 2022 om 13 uur tot 1 maart 2022 om 13 uur.

Mits de kandidaat-kopers voldoen aan de voorwaarden komt deze verkoop in aanmerking voor de toepassing van het gunsttarief van 6% btw in plaats van 21% btw.

Bezichtiging en informatie

Het project is tijdens de week te bezoeken. Je kan een afspraak inplannen via de bovenstaande knop "Maak een afspraak" of telefonisch via onderstaande gegevens.
 

Contact

Bjorn Raekelboom
03 432 82 77
bjorn.raekelboom@antwerpen.be 

 

Lavendelstraat 4
2060 Antwerpen

info-right

Gerelateerd

Een luchtfoto van de kenmerkende ronde paviljoenen in rode baksteen op de Stuivenbergsite met daarrond groene tuinen
Project

Stuivenbergsite

Stadsontwikkeling

De site van het Stuivenbergziekenhuis wordt herontwikkeld tot een plek met een mix van stedelijke diensten, woningen, (zorg)voorzieningen, werkplekken en groene open ruimte.

Voorgevel Lange Kongostraat 13
Project

Lange Kongostraat 13

Wonen

Een compacte nieuwbouwwoning die kan meegroeien met haar bewoners, qua schaal en afwerkingsniveau.