Gerenoveerd duplex-appartement met ruim terras

Gerenoveerd duplex-appartement met ruim terras

Maandelijkse huurprijs
€ 1.250
Over
info-left

AG VESPA verhuurt een gerenoveerd duplexappartement met een unieke ligging in het hartje van Antwerpen. Het appartement is gelegen op de Groenplaats 26 te 2000 Antwerpen en is voorzien van een dakterras met prachtig uitzicht op de kathedraal.

Het volledige pand is sinds 1976 beschermd als monument en is eveneens opgenomen in de Inventaris van het Bouwkundig Erfgoed. In de loop van 2015-2016 werden de bovenliggende verdiepingen, gevel volledig gerenoveerd en het dak geïsoleerd. De verdiepingen werden omgevormd tot 2 unieke appartementen. Tijdens de renovatie werd er veel aandacht besteed om de authentieke elementen uit de 17de eeuw te bewaren. Daarnaast werd er gestreefd om de huurders een optimaal akoestisch comfort aan te bieden. Door het aanbrengen van zowel akoestische vloer-, plafonds-als wandisolatie werd dit mogelijk.

Het duplexappartement (107m²) op de 3de en 4de verdieping is bereikbaar via de authentieke spiltrap en omvat op de 3de verdieping een volledig ingerichte leefkeuken, 2 slaapkamers, ingerichte badkamer met ligbad en lavabo, apart toilet en berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op de 4de verdieping is er een ruime living met eetkamer voorzien met toegang tot het ruimte dakterras (15m²) met een uniek uitzicht op de kathedraal. Het appartement is voorzien van centrale verwarming en parlofoon. De volledig ingerichte keuken is voorzien van een combi-oven, combi koelkast diepvries, afwasmachine, gootsteen, vitro-keramische kookplaat en dampkap.

  • EPC: 157 kWh/m²
  • Geen lift aanwezig
  • Maandelijkse huurprijs: € 1.250  (exclusief verbruikskosten gas, water en elektriciteit)
  • Bijkomende kosten: provisie van € 10/maand voor de kosten van de gemeenschappelijke delen
  • Plaatsbeschrijving: beide partijen dragen bij voor de helft
  • 2 maanden huurwaarborg
  • Beschikbaarheid: ten vroegste 1 juni 2018

Meer informatie:
03 259 28 96 | christel.darcis@vespa.antwerpen.be

Groenplaats 26 bus 301
2000 Antwerpen

Bijlagen
Documenten
Tags
info-right