Exploitant gezocht voor stadhuis

Jaarlijkse minimumvergoeding (excl. btw)
vanaf 32.400 euro
Over
info-left

Het Antwerpse stadhuis gaat momenteel de laatste fase van het uitgebreide restauratieproces in. De werken worden, als alles volgens planning verloopt, eind november 2021 afgerond. In het voorjaar van 2022 kunnen de deuren dan opnieuw openen.

We zoeken een duurzame en enthousiaste partner die delen van het gelijkvloers en de kelder van het stadhuis zal exploiteren. Je maakt het een echte trekpleister van waar bezoekers en passanten op een laagdrempelige manier kunnen kennismaken met het stadhuis en de stad.

Concessie

De uitbating van delen van het gelijkvloers en een polyvalente ruimte worden aangeboden onder de vorm van een concessie voor een periode van 5 jaar.

Voor de invulling van deze ruimtes is er de mogelijkheid om te kiezen uit een éénvormige invulling of een gevarieerd aanbod van activiteiten/functies. Bedoeling is met name dat de toekomstige uitbater een breed publiek zal aantrekken en zorgen voor een levendige invulling. Ook na de openingsuren kan de concessiehouder activiteiten organiseren, al dan niet publiek toegankelijk. 

Projectvoorstel

De minimale concessievergoeding is 32.400 euro per jaar (excl. btw).

Offertes met projectvoorstel kunnen ingediend worden tot uiterlijk 15 november 2021 om 10 uur. De projectvoorstellen worden beoordeeld op basis van het inhoudelijke voorstel, het bod, de financiële haalbaarheid en de relevante deskundigheid en ervaring.

Voor meer gedetailleerde informatie over de concessievoorwaarden en het projectvoorstel verwijzen we graag naar de informatiebundel en bijlagen.

Contact

Julie De Pauw
03/432.83.18
julie.depauw@antwerpen.be

 

 

Grote Markt 1
2000 Antwerpen

info-right

Gerelateerd

Het 16de-eeuwse stadhuis aan de Grote Markt in Antwerpen.
Nieuws

Stad Antwerpen zet zoektocht naar exploitant voor stadhuis verder

Stad Antwerpen zoekt verder naar een geschikte uitbater voor delen van het gelijkvloers en de kelderverdieping van het stadhuis. Geïnteresseerden kunnen een projectvoorstel indienen tot uiterlijk 15 november 2021.

Het 16de-eeuwse stadhuis aan de Grote Markt in Antwerpen.
Nieuws

Stadhuis uit de steigers

Na bijna twee jaar verstopt te zijn achter stellingen kan het stadhuis opnieuw bewonderd worden. Bekijk in de video hoe de mooi gerestaureerde gevel tevoorschijn komt.

Het stadhuis met Brabofontein op de Grote Markt.
Project

Stadhuis van Antwerpen

Publieke gebouwen

Het bekendste huis van 't stad is toe aan een grondige restauratie.