2 energiezuinige appartementen met terras op Kiel

Vaste prijs vanaf
194.000 euro
Over
info-left

Woonproject Jules op de hoek van de VIIde-Olympiadelaan en Julius De Geyterstraat omvat 7 appartementen en 4 autostaanplaatsen met gemeenschappelijke fietsenberging naar een ontwerp van het bureau ‘Rooilijn architectuur’. 
Momenteel zijn er nog 2 wooneenheden beschikbaar.

Appartement met 1 slaapkamer en terras (app 2301)

Het appartement (84 m²) ligt op de derde verdieping en omvat naast de inkomhal, een toilet, een badkamer, 1 slaapkamer, een berging, een leefruimte met open keuken en terras.  
De vloeren, keuken en sanitair zijn nog door de koper/erfpachter naar eigen smaak te plaatsen. Alle aansluitingen van water en elektriciteit zijn voorzien.  EPC = 67 kWh/m² (energielabel A).

Appartement met 1 slaapkamer, terras en groendak (app 1401)

Dit appartement (90 m²) ligt op de vierde verdieping en omvat naast de inkomhal, een toilet, een badkamer, 1 slaapkamer, een berging, een leefruimte met open keuken, terras en groendak.
De vloeren, keuken en sanitair zijn nog door de koper/erfpachter naar eigen smaak te plaatsen. Alle aansluitingen van water en elektriciteit zijn voorzien. EPC = 92 kWh/m² (energielabel A).

4 autostaanplaatsen

Het woonproject beschikt over 4 autostaanplaatsen. Je kan een autostaanplaats optioneel aankopen aan een vaste prijs van 22.000 euro (excl. btw en aktekosten). De autostaanplaatsen worden niet in erfpacht gegeven.

Verkoop of erfpacht

De appartementen kunnen aangekocht worden aan een vaste prijs. De prijzen verschillen per appartement. In de informatiebundel in de bijlage vind je meer details terug.

Is de verkoopprijs momenteel een te hoge begininvestering, dan kunnen we de appartementen voor maximaal 15 jaar in erfpacht geven. Als erfpachter krijg je onmiddellijk een aankoopoptie op de grond. Op die manier moet je de grond vandaag nog niet aankopen, maar kan je dat doen op een moment dat voor jou financieel beter past. Op deze wijze heb je de kans om op termijn volle eigenaar te worden. Meer details eveneens in de informatiebundel in de bijlage.
 

Verlaagd btw-tarief

Als de koper/erfpachter voldoet aan de voorwaarden, komt deze verkoop/erfpacht in aanmerking voor de toepassing van het gunsttarief van 6% btw in plaats van 21% btw.
 

Bezichtiging en informatie

Het project is te bezoeken tijdens de week op afspraak.
 

Contact

Raf Aernouts
03 432 83 09
Raf.aernouts@antwerpen.be

 

Neem alvast eens een kijkje binnen:
 

Julius De Geyterstraat 175/177
2020 Antwerpen

info-right