Sitemanager gezocht voor beheer en tijdelijke invulling Stuivenbergsite

De Stuivenbergsite wordt omsloten door de Boerhaavestraat in het noorden, de Pothoekstraat in het oosten, de Lange Beeldekensstraat in het zuiden en de Pesthofstraat in het westen.

Eind 2023 verhuisde ZNA Stuivenberg grotendeels naar ZNA Cadix aan Kop Spoor Noord. Op het psychiatrisch ziekenhuis na zijn een groot deel van de gebouwen en tuinen leeg komen te staan. Vanaf april wordt een deel van de tuinen opengesteld en later dit jaar zal een deel van deze gebouwen tijdelijk worden ingevuld. Om dat in goede banen te leiden, zoeken we een professionele partner die het beheer, onderhoud en het voorzien van de tijdelijke invulling van de gebouwen en tuinen aan de zuidwestkant van de site opneemt.

Dit stuk van de site wordt tijdelijk ingevuld in de periode 2024-2026
Arcering van de concessiezone die deel uitmaakt van deze oproep.
links naast tekst
content

Opdracht 

De opdracht van de sitemanager zal erin bestaan om het dagelijks beheer en toezicht, de bewaking en het onderhoud van de gebouwen en tuinen op te nemen. Het gaat niet om de volledige site, maar een aantal gebouwdelen aan de voorkant en de westkant van de site. Deze delen worden tegen oktober 2024 klaargemaakt voor een tijdelijke invulling.

De gebouwen en tuinen moeten zo maximaal en continu mogelijk worden opengesteld en ingevuld. Daarbij moet er aandacht zijn voor levendigheid, en voor het creĆ«ren van een maatschappelijke meerwaarde voor de buurt. Daarbij zijn woning- en handelshuur weliswaar uitgesloten. Een deel van de tuinen zal vrij toegankelijk zijn voor het publiek tijdens bepaalde openingsuren.  

De opdracht gaat in vanaf oktober 2024 voor een periode van twee jaar, maar deze termijn kan verlengd worden in functie van de definitieve herontwikkeling.

Projectvoorstel met onderhoudsplan

GeĆÆnteresseerden dienen een uitgewerkt projectvoorstel met business- en onderhoudsplan in. Daarbij wordt de kwaliteit van het voorstel en het onderhouds- en businessplan in rekening genomen, en ook de relevante ervaring en deskundigheid. Kandidaten kunnen een projectvoorstel indienen tot uiterlijk 30 april om 12 uur.

Kandidaatstelling en timing

Alle bijkomende informatie vind je terug in de bijlagen onderaan deze pagina.

Meer informatie

Timing

  • Uiterste datum indiening: 30 april 2024 om 12 uur
  • Plaatsbezoeken: 21 maart, 28 maart en 16 april 2024, telkens om 10 uur (vooraf inschrijven per mail is verplicht) 
  • Inlichtingen: kandidaten kunnen over deze oproep vragen stellen tot uiterlijk 19 april 2024 om 12 uur
Stuivenberg
Stuivenberg
Stuivenberg