fbpx Start werken Bredabaan 320 | AG VESPA
toekomstbeeld Bredabaan 320

Start werken Bredabaan 320

Start werken Bredabaan 320

Op maandag 11 juni starten de afbraakwerken van de voormalige slagerij op de Bredabaan 320 in Merksem. Daarna, begin 2019, realiseren we er een nieuwbouwproject met een bedrijfsruimte op het gelijkvloers met daarboven twee woningen: één op de hoek van de Bredabaan en één op de hoek van de Constant De Jongstraat. Door de realisatie van kwalitatieve woningen gaan we de strijd aan tegen leegstand en verwaarlozing en zorgen we voor een heropwaardering van de buurt. Zowel de woningen als de bedrijfsruimte worden, na oplevering van de werken, verkocht door AG VESPA.

In het Gyselstraatje wordt een deel van het openbaar domein ingericht als werfzone. Het voetpad en de parkeerstrook aan de zijde van het perceel zullen volledig ingenomen worden. Ook aan de Bredabaan zal een deel van het voetpad gebruikt worden voor de werfinrichting. We proberen in overleg met de aannemer de hinder tot een minimum te beperken.

Voor vragen over de werken, contacteer ons via info@vespa.antwerpen.be of telefonisch op het nummer 03 259 28 10.

 

Gerelateerd

Toekomstbeeld voorgevel regiokantoor politie Noord © 360 architecten
Project

Regiokantoor politie Bredabaan, woningen en commerciële ruimtes

Commercieel vastgoed, Publieke gebouwen, Wonen

In Merksem realiseren we een project met een nieuw regiokantoor voor de politie, woningen en ruimtes voor kantoren en/of commerciële functies.

Toekomstbeeld Bredabaan 320 © RE-ST architecten
Project

Bredabaan 320

Commercieel vastgoed, Wonen

In Merksem vervangen we een voormalige slagerij door 2 nieuwe hoekwoningen op een commerciële plint.