Login of Registreer en krijg snel en eenvoudig toegang tot onze prijsaanvragen, aanbestedingen en marktverkenningen.

Voorgevel Langstraat 99 voor werken
Voorgevel Langstraat 91 voor werken
Render gevels Langstraat 91 en 99

Langstraat

Beschrijving

AG VESPA realiseert 2 woningen in de Langstraat 91 en Langstraat 99. Na afbraak van de 2 verkrotte rijhuizen ontwerpt Lezze Architecten telkens een nieuwbouwwoning op de vrijgekomen percelen.

Voor het kleine perceel in de Langstraat 99 wordt de woning georganiseerd rond een compacte trap, met een leefkeuken en kleine patio op het gelijkvloers en een leefruimte op de eerste verdieping. Op de tweede en derde verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een badkamer en een zuidelijk georiënteerd dakterras.

Voor het perceel Langstraat 91 ontwierp Lezze Architecten een ruimere eengezinswoning met op het gelijkvloers een eetruimte met toegang tot de tuin, een half niveau hoger een keuken, die op die manier de nodige privacy krijgt ten opzichte van de straat, vervolgens een zitruimte, een flexibel in te richten ruimte (bureau, slaapkamer, ...) een badkamer en 2 slaapkamers.

De gevels van beide woningen worden uitgevoerd in gevelmetselwerk in variërend verband. Het metselwerk wordt onderbroken door gevelbrede betonnen lateien, die refereren naar het lijstwerk bij de buren en continuïteit in het straatbeeld brengen.

Status
in voorbereiding - woonprojecten - Borgerhout (2140)
Architect

Lezze Architecten

In samenwerking met
Adres

Langstraat 91
Langstraat 99
2140 Borgerhout