Login of Registreer en krijg snel en eenvoudig toegang tot onze prijsaanvragen, aanbestedingen en marktverkenningen.

Colmar
Colmar

Concessie Colmar

Beschrijving

In september 1988 werd het restaurantgedeelte van het gebouw Wezenberg in concessie gegeven aan de NV Colmar Restaurants.

AG VESPA startte in maart 2014 met grondige renovatiewerken aan het gebouw. Als eigenaar van het gebouw liet AG VESPA werken uitvoeren om te voldoen aan de hedendaagse eisen van duurzaamheid waaronder het isoleren van het dak, het vernieuwen van de dakdichting inclusief de plaatsing van een nieuwe lichtkoepel, het isoleren van de vloer van het restaurant en het vernieuwen van de volledige glazen gevel van het restaurant met zonnewering. Ook werd de bestaande verouderde verwarmings- en verluchtingsinstallatie vervangen door een energiezuinige installatie. Om te voldoen aan de hedendaagse eisen met betrekking tot toegankelijkheid werd er ook een buitenlift geplaatst. Colmar NV vernieuwde zelf het volledige interieur volgens hun nieuwe huisstijl. Na die ingrijpende verbouwing biedt het restaurant plaat aan 250 klanten.

In onderling overleg werd de lopende concessieovereenkomst beëindigd en vervangen door een handelshuurovereenkomst die inging op 1 mei 2014.

 

Architect

Ontwerpatelier

Adres

Desguinlei 17 – 19
2018 Antwerpen