Login of Registreer en krijg snel en eenvoudig toegang tot onze prijsaanvragen, aanbestedingen en marktverkenningen.

Over AG VESPA

Over AG VESPA

AG VESPA is het Autonoom Gemeentebedrijf voor Vastgoedbeheer en Stadsprojecten Antwerpen. Het is in 2003 opgericht als een bedrijf dat de gebouwen van de stad moest beheren en verkopen. Ondertussen is AG VESPA uitgegroeid tot een volwaardige vastgoeddochter: als publiek bedrijf van de stad Antwerpen bouwt het vanuit een bedrijfseconomische invalshoek mee aan een leefbare stad, binnen de strategie die de stad uitbouwt in het kader van stadsontwikkeling. AG VESPA werkt als expert en ondernemer aan kwaliteitsvolle en duurzame vastgoed-, bouw- en stadsprojecten.

AG VESPA beheert sinds begin 2010 een stevige vastgoedportefeuille, waar de stad op korte en lange termijn zowel financieel als maatschappelijk wel bij vaart. Maar AG VESPA doet meer dan inkomsten voor de stad genereren. Door in strategische projecten een grondpositie in te nemen en door in te zetten op kwaliteit, sterke architectuur en duurzaamheid in zijn vastgoedprojecten is AG VESPA voor het stadsbestuur een belangrijke schakel inzake stadsontwikkeling.

De komende jaren wil AG VESPA zich consolideren als een sterke organisatie die in opdracht van de stad een belangrijke rol kan spelen als expert én ondernemer in vastgoed, bouw- en stadsprojecten.