Ontwerp Droogdokkenpark
Onze Kaaien
Menu

Afsluiten Kattendijkbrug vanaf 31 maart

Momenteel wordt de eerste fase van het Droogdokkenpark gerealiseerd. Volgens de huidige planning opent in de zomer de Belvédère, een zeshoekig uitkijkplatform aan de Schelde. Voor de realisatie van het park moet de Droogdokkenweg heraangelegd worden als nieuwe noord-zuid verbinding op het Droogdokkeneiland. De weg krijgt een dubbele rijrichting en wordt geasfalteerd.

 Afsluiten Kattendijkbrug vanaf zaterdag 31 maart

 Voor de aansluiting van de nieuwe Droogdokkenweg op de Kattendijkbrug moet de brug afgesloten worden voor gemotoriseerd verkeer. Voor voetgangers en fietsers blijft de brug toegankelijk. Om de hinder  tot een minimum te beperken, sluit de brug gedurende 2 weken tijdens de paasvakantie: van zaterdag 31 maart tot en met zondag 15 april.

Het verkeer zal via diverse omleidingsroutes afgeleid worden. Gemotoriseerd verkeer: - 3,5 ton via de Mexicobrug, + 3,5 ton via de Brouwersvliet en de Noorderlaan. Bekijk online het omleidingsplan of download onderaan deze pagina de bijlage.

Stadsproject Droogdokkenpark

De herontwikkeling kadert in het stadsproject Scheldekaaien-Droogdokkenpark. Meer informatie over het project vind je hier.

 

Kattendijkbrug

Gerelateerd nieuws

Droogdokkenpark
15/10: Droogdokkenpark in beeld

Van 17 oktober tot en met 13 november loopt de fototentoonstelling 'Droogdokkenpark in beeld' in het districtshuis van Borgerhout.

Iedereen kan er gratis foto's van een 60-tal fotografen...

Nieuwsbrief Onze kaaien