Login of Registreer en krijg snel en eenvoudig toegang tot onze prijsaanvragen, aanbestedingen en marktverkenningen.

AG VESPA verkoopt nieuwbouwwoning Speerstraat

04/10: AG VESPA verkoopt nieuwbouw eengezinswoning in de Speerstraat, 2020 Antwerpen

Een belangrijk uitgangspunt voor het ontwerp was het contact met de zuidoost georiƫnteerde tuin. Door de open achtergevel en het gebruik van split-levels wordt het licht binnengetrokken tot diep in de woning.
Het gelijkvloers van de woning laat verschillende gebruiksmogelijkheden toe. Er kan zowel vooraan als achteraan een slaapkamer voorzien worden, of de ruimtes kunnen ingezet worden voor andere functies zoals een fietsenberging, bureau of speelruimte met zicht op de tuin. De leefruimtes zijn voorzien op de hogere verdiepingen.

De woning wordt verkocht aan de minimum biedingsprijs van 220.000 euro. De biedingen worden afgesloten op 18 november. Bezichtiging van het project kan tijdens de week op afspraak.

De woning is gelegen op het Kiel, een verrassend groene wijk aan de zuidrand van Antwerpen. Naast een aantal grote parken zijn er in de buurt ook kleine parkjes of groenruimte te ontdekken. De woning ligt op wandelafstand van de Abdijstraat, samen met de Sint-Bernardsesteenweg de belangrijkste winkelstraat in de wijk. Scholen, sportinfrastructuur en openbaar vervoer liggen op wandel- of fietsafstand.